1adnow1

2adstrra

Millow

5 helppoa tapaa lisätä verkkosivuston liikennettä Aloittelijan opas ILMAISTA liikenteelle

Vaihe # 1: Optimoi sivustosi sisältö
Tämä on järjestelmän perusta. Jos haluat lisätä verkkosivustojen liikennettä tehokkaasti, sinun on ensin varmistettava, että sivustosi sisältö on optimoitu. Muussa tapauksessa liikenne on ohikiitävää ja vain tilapäistä.

Vaihe 2: Sosiaalisen median käyttö
Kun sivustosi on valmis lisää liikennettä, sinun on aloitettava liikennettä siihen! Näet, miten voit tehdä tämän ainutlaatuisten sosiaalisten medioiden strategioiden avulla.

Vaihe 3: Sisällytetään sisältöä ja vierailee viestejä
Sosiaalinen media on vain yksi osa palapeliä. Sinun on myös saatava sisältöä uusien yleisöjen edessä. Voit selvittää, miten voit tehdä tämän (vaikka sinulla ei olisi tuntikausia ylimääräistä aikaa kirjoittaa vierasviestejä vierasviestien jälkeen).

Vaihe 4: Luo järjestelmä, joka sallii sinun toistuvan liikenteen
Liiallinen luottamus hakukoneisiin tai sosiaaliseen mediaan liikenteelle voi räjähtää. Sivustot menettävät koko hakuehtoja ja siten liikennettä yön yli. Myös sosiaalisen median algoritmit muuttuvat. Oikealla järjestelmällä kuitenkin hallitset liikennettäsi ja voit hallita sitä haluamallasi tavalla. Tässä osassa kuvataan, kuinka toistuva liikenne tapahtuu toivomalla tavalla.

Vaihe 5: Repackage & Repurpose Your Content
Yksittäinen sisältö voidaan sijoittaa uudelleen kymmeniin eri kappaleisiin ja jakaa kymmeniin eri kanaviin, mikä kasvattaa tavoitettasi jopa 12 kertaa. Opit oppimaan sisällön uudelleenmuokkaamisen ja jakelemisen liikenteen lisäämiseksi.

Kuinka kaikki tämä kuulostaa? Let's hyppää ja käynnistä järjestelmä!