1adnow1

2adstrra

Millow

Maggie Gyllenhaal paljastaa, miksi hän on pitänyt James Francoa Deucea väärinkäytösten jälkee

40-vuotiaan näyttelijä, joka tuottaa HBO-näyttelyn, avattiin Francoista Sway Callowayyn, kun taas SiriusXM-näyttelyssä  Sway aamulla tiistaina.
Calloway kysyi häneltä, miten hän lähestyi väitteitä näyttelijää vastaan, 40, ja miten se vaikutti heidän suhteisiinsa ja HBO-esitykseen.
"Puhutko hänelle siitä? Unohditko sen? Mitä sinä, mitä teette näissä olosuhteissa? "Hän kysyi häneltä.
Gyllenhaal, joka tähtää ja tuottaa näyttelyn, sanoi "olisi tuntenut samalla tavalla kuin näyttelijä, mutta tunsin sen olevan vastuullani päinvastoin kuin sivuuttaa se."
"Tiedätte, että silloin, kun Jamesin syytökset tulivat LA Timesissa, luemme heidät kaikki, otimme heidät erittäin vakavasti", hän sanoi. "Puhuimme jokaiselle miehistön ja valion naisen kanssa selvittääkseen, tuntevatko heidät kunnioitetuksi ja millainen heidän kokemuksensa Jamesin kanssa työskentelevistä oli, ja kaikki sanoivat, että he olivat täysin kunnioittaneet häntä."
Näyttelijä selitti, että hän otti myös huomioon, mitä heidän näytelmänsä oli, kun he käsittelivät Francoa vastaan ​​esitettyjä väitteitä.
Deuce seuraa 1970-luvun alkupuolella seksikaupan teollisuutta New Yorkissa.
"Minulle sanoisin toista asiaa, joka oli todella tärkeä, että esityksemme on noin, kuten sanoin, kyseessä on misogyny", Gyllenhaal sanoi. "Se koskee tapahtumaketjua. Kyse on epätasa-arvoisuudesta viihdealalla. Et voi olla keskellä tätä keskustelua kuin  The Deuce . "
"Minulle luulin, että haluan jatkaa kertomalla tätä tarinaa, haluan jatkaa Candyn pelaamista ja mennä syvälle, kuten todella, miltä se näyttää naisen näkökulmasta käsittelemällä kaikkia tavaroita, jotka ovat kaikkien mielessä juuri nyt, "Hän jatkoi.
RELATED VIDEO: James Franco kiistää seksuaalisen häirinnän syytökset, sanoo, ettei ole ajatusta Miksi Ally Sheedy "oli järkyttynyt"


YOU MIGHT LIKE
NERI OXMAN DENIES DATING BRAD PITT AFTER BEING LINKED IN SPRING AS SHE PRAISES ACTOR
JENNIFER GARNER MAKES FIRST PUBLIC APPEARANCE SINCE FINALIZING BEN AFFLECK DIVORCE
"Minusta tuntuu siltä, ​​että olisi ollut väärä seuraus niille syytöksille, jotka sulkisivat esityksemme. Se olisi ollut oikeastaan ​​päinvastoin kuin oikein, "Gyllenhaal lisäsi. "Ja vielä, tiedäthän, katsokaa, uskon, että pitäisi olla seurauksia naisten tyytymättömyydestä tai hyökkäyksestä. Tietenkin, minä. "
Busy Phillips, James Franco
Varattu Phillips, James Franco
Frazer Harrison / Getty Images; Rob Latour / Variety / REX / Shutterstock
Francoa syytettiin   viiden naisen  seksuaalisesta väärinkäytöstä tammikuussa julkaistussa Los Angeles Times -lehdessä. Hän on kiistänyt väitteet.
Busy Philipps  kutsui näyttelijä "f-bully" tulevassa muistelmassaan  This Will Only Hurt Little Little , jossa hän väitti työntäneensä hänet maahan Freaks and Geeksin joukkoon  .
Seuraavana päivänä Philipps sanoi, että Franco pyysi anteeksi, kun tuottaja  Judd Apatow  teki hänet katsomaan videota siitä, mitä tapahtui.
Hän sanoi, että Franco pyysi anteeksi, väittäen, että hänellä oli kielteinen reaktio katsomassa hänen luonteensa kohtelua huonosti. Philippsin mukaan tämä oli Francon rangaistus tapahtumalle.
Francoen edustaja ei vastannut välittömästi PEOPLEn pyyntöön kommentoida.